Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelija SisAk Marita Niemi

Tarjoan sisustussuunnittelua niin yksityiskoteihin ja vapaa-ajan asunnoille kuin myös toimistoille ja pienehköihin liiketiloihin.

Tarjoan myös konsultointia esimerkiksi nykyisen sisustuksen piristämiseksi tai tilan toimivuuden parantamiseksi.

Sisustaminen on ollut lähellä sydäntäni koko ikäni ja ammatillisesti olen toiminut sisustamisen parissa vuodesta 2007 lähtien. Vahvaa osaamista minulla on kylpyhuone- ja keittiösuunnittelusta. Työskentelen myös rakennusliikkeessä korjausrakentamisen parissa mm. putkiremonttien osakasmuutostöissä.

Sisustuksen suunnittelemisessa otan ensin huomioon tilan käytön ja sen vaativan toimivuuden. Nämä määräävät tilaan tarvittavat kalusteet ja niiden sijoittelun. Sisustuksen perustekijöitä kalusteiden lisäksi ovat pinnat, materiaalit ja valaistus sekä värimaailma. Nämä yhdessä luovat tilaan tunnelman ja tilaan syntyy viihtyvyyttä ja tyyliä.
Harkittu, harmoninen ja kokonaisvaltainen sisustussuunnitelma kestää aikaa ja se on tarvittaessa helposti muunneltavissa. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta ja ottaa huomioon tilan käyttäjien tarpeet ja toiveet, jolloin tilasta ja sisustuksesta saadaan käytännöllinen, toimiva ja tunnelmallinen.

Tavoitteeni on luoda suunniteltavasta tilasta käytännönläheinen, jossa viihtyvyys ja tyyli on etusijalla.

Suunniteltuja tiloja